Over


  

Welkom in mijn shop!
Ik ben Jasmien, mama van twee en een creatieve duizendpoot. In mijn ateliertje in de Antwerpse Kempen heb ik stapels superzachte stofjes verzameld. Ik heb een zwak voor maantjes dus alles begon met de maankussentjes en studio maan was geboren!
Ik maak met superveel liefde cadeautjes voor kleine verse baby's,  decoratie voor de kinderkamer of voor jouw lievelingsplekje in huis. Daarnaast shop je hier ook scrunchies en andere haaraccessoires om te twinnen met je bestie, je dochter, je nichtje,... Zoek je iets voor grotere kindjes? Dan zijn mijn lieve poppetjes een goed idee! Je kan ze aankleden zoals je 't zelf wil.
Een ander stukje van mijn hart verloor ik in Marokko. Ik geniet ervan om daar de mooiste spullen voor jou interieur uit te kiezen. Ik voegde ze toe aan mijn collectie als musthaves voor de gezelligste kinderkamertjes en fijne sfeermakers in jou huis. 

Alle spulletjes zijn handgemaakt. Elk stuk is uniek en in kleine oplage geproduceerd. Is er iets uitverkocht of heb je een speciaal verzoek? Neem gerust contact op!